Niceeeee

Kunde visst inte få in denna länk på annat sätt än detta så.... http://www.youtube.com/watch?v=JuqqphudOOw - Dolly Parton "Joline remix"

Words

Change your thoughts and change your world!


Vitpepparkorn i massor

Igår käkade jag 16 vitepparkorn i förebyggande syfte att inte åka på magsjukan som härjar fritt på mitt jobb bland både ungar och personal. En efter en har fått det så känns som att det snart kan vara min tur, blev nämligen att må illa på eftermiddagen på jobbet och det höll i sig hela kvällen med eller mindre. Så när jag berättade det för min kära sambo åkte vi i ilfärd till Ica och inhandlade de magiska kornen. Idag mår jag bättre, men det är värre med min andre hälft som skulle varit med Olle och Buken till Björnhyttan och slängt lite skräp men som nu istället ligger inne i sovrummet med illamående. Stackarn. :/ Undrar om jag klarar mig eller om min kropp bara lurar mig och jag snart kommer ligga där jag med med spyhinken brevid? Nej nej nej nej nej nej nej...!

Skulle även varit till Insjön och Sågmyra till lager 70 och 157 och kikat lite på klädutbudet de har, men dit kommer vi inte som läget är nu. Och någon angling på sjön blev det inte heller, dels pga det här och dels för att en del av dem vi skulle umgås med drog iväg på en kryssning. Så denna lördag verkar även den gå i lugnets tecken, men förhoppningsvis inte i sjukdomens! Tog mig 8 korn till idag, undrar hur bra det är för magen egentligen? Hoppas Emil blir bättre snart, vi ska ju äta finmiddag jue...

Det är ju en dag i morgon också, får se hur statusen på oss är då.

Underbar dag idag iallafall med tanke på vädret, temperaturen och solen! Men plåttaket över veden blåste precis av, så det blåser antagligen ganska kraftigt då?

Vaknade kl. 9 idag redan, så klockan är bara 12 nu, skönt. Buken och Olle var som sagt hit en sväng, och Buken sprang på Lilla Skiten så jag trodde han skulle få hjärnskakning, men han klarade sig, haha.

Nu ska jag ta och betala lite trevliga räkningar!






Lite bilder från förra årets vinterdag på isen


3?!

Torsdag redan! Fick 3 (!!!) lönespecifikationer igår, ett från mitt gamla jobb i Borlänge, mer än vad jag väntat mig, ett från mitt nya jobb i Grängesberg, också mycket mer än jag väntat mig och så ett från... Framtidsmuseet!!? Eeh, okej, undrar om jag lever dubbelliv utan att veta det själv? :P Men tyvärr så var det på 0 kr, haha.. Tur det, annars hade det bara blivit massa krångel. Men jäkligt konstigt var det.

Drog in till stan igår med Emil, handlade en massa massa käk, så nu ekar det inte tomt i skåpen längre, skönt! Mötte upp mor och syster också en kortis. träffade en gammal kompis i kassan också.

I helgen blir det fläskfilé och nåt gottigt till, man måste ju unna sig ibland. ;) Skönt med helg snart, men var det nån som hann med den här veckan? Tycker den gått kanonsnabbt! Sovmorgon i morrn, börjar inte förrän 9.30, värsta lyxen jue! :P Och ikväll blir det MYS i stora doser med älsklingen. Ska burra ihop mig med honom under täcket i soffan heeeeeela kvällen! <3


Nyttigt liv

Jag och Emil började vårat nyttiga nya liv igår, måndag. Inget snask, läsk och andra onyttigheter på vardagarna nu, men på helgerna får vi synda. :) Keep up the good work säger jag! Konstigt att jag inte blivit fet på senare dar så mycket godis jag klämt i mig de senaste veckorna. ^^

Igår slutade jag redan kl. 12 så drog iväg upp till mamma och hälsade på. Ina var där också, 2 flugor i en smäll alltså! Blev bjuden på god mat, och hann med en skogspromenad med hundarna bland annat. Underbart!

I söndags fick jag besök av Petra och Lina på kvällskvisten. Blev en del brudsnack, som Emil fick utstå, och så kikade vi på bästa Solsidan. Planerade lite inför helgen också, och det lutar åt en heldag på isen, med sånt där fiske...vad det nu heter. Inte pimpling alltså utan det andra... Hmm.. Står still i hjärnkontoret för tillfället. Men ni kanske fattar.. Angling! Så heter det ja! Och så kanske någon öl till det för att hålla värmen. ;) Och en stoor brasa och lite korvgrillning. Låter riktigt bra i mina öron iallafall. Blir nog ett gäng, hoppas bara vädret blir okej. Gör inget om det är kallt, bara det är sol! Egentligen skulle vi ju ha varit till Ikea också, kommer ju aldrig dit, eftersom jag alltid ska göra 1000 andra saker också... Maria, man kan inte göra allt samtidigt! (Måste påminna mig själv om det ibland!)

Helgen gick annars i lugnets tecken, var lite social med John, Jeppe W och Daniel... Skulle varit till Borlänge och bowlat med Emil, Andreas och Johan men det blev "inställt" pga "sjukdom", så kan det gå. Haha. :P

I morrn kanske jag drar in till Ludvika efter jobbet om orken och lusten finns. Har en tårta på MM att hämta ut också, kanske ska passa på att göra det i så fall. :P

På torsdag är det löning. Undrar om jag har en månad innestående eftersom jag är ny? Hmm.. Och undrar hur mkt jag får från Borlänge? Blir en surprise. ^^

Nej noll fantasi så vi avslutar här.

Attityd!:)

 

När jag och Ina var på stan förut kikade vi lite på barnkläder i brist på annat. Såg då dessa häftiga kläder som jag blev alldeles kär i! Hade jag haft en bebis hade jag köpt dem på en gång! :) Ina däremot var inte så förtjust, hehe.

 

 

 

 

 

Man kanske skulle köpt dem i förebyggande syfte! ;)

 

Igår slutade jag jobbet kl.12 och styrde kosan från Grängesberg till Ludvika och plockade upp min kära syster. For ner på China och åt god mat, träffade på min gamla gubbkompis på 90 år, och pratade med honom, och såg lite andra luriga snubbar, hehe. Sen gjorde vi stan, gick från affär till affär och jag sprang på ett par skitsnygga vinterskor/stövlar av märket Esprit, som jag köpte för riktigt fyndpris; 200 kr, de hade kostat 799 kr. Alldeles håriga var de inuti, assköna! :) Sen mötte vi upp mor och fortsatte skövla affärer, innan jag slutligen åkte hem till Grangärde och min karl. Lugn och skön kväll hade vi, har inte festat sen nyår! Inget sug efter det heller så... :P Fick hem min ring jag vann på tradera, den med pinuppan på. Kom i en röd fin ask, och alldeles ljuuuvlig var den. Vann förresten den där filmen "Rose" också, yeeeah.

 

Ikväll har vi funderingar på att ta bilen ut i skogarna och kika lite, men inte efter spöken denna gång utan efter djur. Kanske man kan få syn på en varg eller nåt annat roligt. ;) Bara att hoppas att man inte kör i diket, har ju börjat snöa rejält nu igen.

 

Ajöken!


Smärta ifrån helvete

Trodde jag skulle AVLIDA idag! Hade såna extrema menssmärtor idag på jobbet i ca. 2 timmar. Frös så jag tillslut fick frossa, mådde illa och trodde jag skulle spy, och hade så djävulskt ont att jag inte kunde göra nånting, kunde knappt stå upprätt. Fick en värktablett tillslut, tydligen receptbelagd, av en kollega, och så la jag mig på en madrass på golvet i ett litet rum brevid ett element på rasten i en halvtimme med benen uppdragna mot magen och försökte slappna av, och tillslut släppte det...! Så här är det nästan varje månad nu, det blir bara värre och värre... Förut var det typ varannan. En annan kollega tyckte jag skulle prata med en läkare så jag kunde få nå tabletter mot helvetet.. Mensvärk är inte det nåt man vanligtvis bara ska ha i typ tonåren? Har man det i äldre ålder kan det ju tyda på nån sjukdom, kommer inte ihåg vad den hette, men nåt med menstruationen iallafall.. Har legat på golvet framför värmefläkten sen jag kom hem ungefär, när jag började känna av det igen, ploppade i mig 2 värkisar till.. Så nu är det okej, men mår illa fortfarande lite grann. Bara jag inte får magsjuka också, det går som fan på mitt jobb nu. BLÄÄÄ.

Näh, usch för mensbesvär.

Har laddat väskan med tabletter nu tills i morrn. Har fortfarande inte varit hemma från jobbet någongång p.g.a sådana här besvär, men den dagen kommer känner jag på mig, om det ska fortsätta så här! Man fungerar verkligen inte! Man kan ju knappt va social eller trevlig eller koncentrerad eller nåt.

Fucking Pain!

I morrn är det fredag, slutar 12! ;D In till ludvika efter det, hämta syster Ina, ner på stan å käka god mat och sen vet man aldrig! :) Bara jag håller mig frisk..!


Förbannade mensjävel ifrån helvete!


Ursäkt från en asocial...

Måste bara be alla mina nära och kära om ursäkt att jag varit så jäkla asocial förra veckan och denna. Anledningen är mitt nya jobb, jag lägger all energi på det just nu, och det är väl ganska normalt. Men snart har man kommit in i det, och DÅ ska jag bli social igen! :) Tycker faktiskt själv att jag är den tråkigaste som finns för tillfället. Ja, nästan den tråkigaste som finns, för det finns då en som är tråkigare. ^^ Men nu vet ni att jag inte dött eller nåt, och så ses vi nästa vecka för då jävlar ska det bli ändring på detta! Men syster Ina ska jag träffa på fredag är det bestämt, då ska det svullas igen på restaurang. ;)

Har precis lagt lite bud på tradera, alltid lika kul! Ett bud på en skitsnygg klänning som jag bara måsta ha, förlorade förra gången jag var med och budade på en likadan, och ett bud på en film; "Rose", om Janis Joplins liv, spelad av Bette Midler. "Some say love it is a river..." Underbar. Finns tydligen inte kvar hos internetkedjorna som säljer film. :/

Nu ska här åkas till Ica och inhandlas choklad, för det är jusom den tiden i månaden för alla i intresseklubben som ville anteckna det. Köpte en dyrare variant igår, mörk choklad med inslag av hallon av märket Lindt, men... ähh, blev nog lite besviken. Dyrt är inte alltid bäst, återigen bevisat. Men smaken är som baken säger man väl också.

Ajöss, ses till sjöss!




Okej, men inte mer..

Onödigt vetande..? ;-)


Vi får uppleva fyra ovanliga datum i år: 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11. Ta nu de två sista siffrorna i ditt födelseår plus det antal år du fyller i år så ska du se att det blir... 111.

Mmm, just det! Som i mitt fall, född 1986 och fyller 25 i år. 86+25= 111. Stämmer det för er? ;)





Sweetie!



Mitt nyaste inköp, precis köpt på tradera.com. :) Ljuuuvlig va? En ring, ställbar storlek, med en söt bild på en pinuppa. I loooove it!

 

 


G´natt

Nu ska jag sova, ska vara på jobbet 06.05 i morrn. Slutar redan kl. 12 så det känns ju lite lyxigt illafall. :) Kollat på bästa Solsidan, så jäkla bra!

Btw så är jag fruktansvärt trött på facebook, har kommit i en facebooksvacka, alla skriver bara samma gamla skittråkiga saker, antingen är det gnäll om deras miserabla liv (hallå, gör nåt åt det då ist för att sitta där å gnäll), eller nåt helt ointressant som att dom ätit det och det (och, alla äter väl?), eller tränat (det är nog det absolut tråkigaste att läsa om, jag skiter faktiskt fullständigt i andras kroppar!)  eller nåt annat skit skrivet av nå besserwissrar... Nej, ska ligga lågt på fejjansidan just nu, så ni inte tror jag gått och dött eller nåt..

God natt på er där ute! Hoppas ni kan sova gott trots mitt extremt negativa inlägg.. tur att det är sällsynt! ^^

Bläää

Duschade precis, och när jag gick ur duschkabinen var det översvämning på hela golvet. Så nu håller Emil på och fixar det, och det är nog inte trevligt kan jag säga.. Stopp i golvbrunnen, med massa klägga, yummi! Fattar inte, det blir stopp rätt ofta. Måste vara riktigt luden om bena när jag rakar mig. ;) Haha, nä, fy vilken dålig humor jag har.

Upp till Nyhammar om en stund och hämta hem lilla Amazonen!

Spökjakt!

Jag och Emil har fördrivit tiden på lördagsförkvällen med lite spökjakt i områdena kring Grangärde- Nyhammar.. Oooooooooo! Hehe. Men såg inga spöken tyvärr, fast vi var på en plats där det sägs att det spökar. Kanske får åka dit till 24- snåret istället? ;P Märks att jag inte fått min dos av skräck- rysarefilm på ett tag!




Till bebisen? ;P

Om man inte har en människobebis utan en valp kanske detta kan vara nåt? Tyckte den var komisk! Hahaha.... ;D

 

 

Bild lånad: blocket.se


Najs things




Detta var innehållet i paketet från HM som jag fick hem nyligen. Älskar H&M, alltid uppdaterat utbud, finns det mesta för olika smaker och stilar, ett bra basutbud, och så är det billigt utan att vara dålig kvalité! Jag har iallafall alltid haft tur med mina köp när det gäller kvalitén! Kan inte H&M komma till Ludvika så blir ju nya "gallerian" värd att kika in på då och då?! :) Just nu är det ju typ Sveriges sämsta galleria tycker jag. Andra favvoaffärer jag har är WearIt på Kupolen i Borlänge, & swedenrockshop på nätet m.m.

Hatten btw ska jag ha när jag är på Rock´n´ Roll äventyr! :) Pricken över i:et!

Värmande!


"Måste ju faktiskt skriva av mig lite och även här på bloggen och Gratulera min kära Syster till sin fasta tjänst som förskollärare! Grattis :-) En fast tjänst är ju det de allra flesta vill ha för att trygga sin inkomst och framtid!
Måste kännas väldans skönt med fast jobb istället för vikariat! :-)
Nog för att hon började i måndags redan men jag skriver det nu i alla fall. Känn dig stolt min kära syster! (Min syster hon är en mycket duktig och flitig människa, hon har alltid varit superduktig i skolan och haft lätt för sig, och arbetsgivarna väljer faktiskt ALLTID henne framför alla andra! Jag ser upp till Maria! Precis så de ska va!:-)
Hon har driv och go i sig! Fantastiskt.:-)"

Detta var fina, värmande och glädjande ord från min kära syster Ina!
:) :) :)

Jag och bästa syster! <3



VirrVarr

Trött idag med, men inte lika mycket som igår.. :P Men har hinkat lite kaffe nyligen, och mer lär det bli, för tänker inte somna tidigt i soffan även denna kväll, som jag gjorde igår. För tiden går så himla snabbt när man är hemma, så man måste ta vara på den!

Fick en avi idag med posten, det var vår boxer som kommit. Så nu har vi massa kanaler! :D Även en del extra som vi får prova på gratis i 2 veckor. Får väl se om vi fastnar för dem med.

I morrn är det torsdag, och sen är det fredag och helg! Ska bli underbart, för då ska jag sova! ;P Skulle vilja åka till IKEA också snarast, våra dvd- hyllor är strax överfulla! Lite annat smått å gott skulle jag också vilja köpa, kuddar, mattor etc.

Nej nu ska jag gå in på google säger karln!

Ajöken!

2:a...

2:a dagen på nya jobbet avklarad, och det känns bra så här långt! Trevliga kollegor, gulliga barn, fina, stora lokaler. Tar ju ett tag att sjunka in i allt, och få allt att sjunka in i mig också! Mycket mycket nytt man ska lära sig; rutiner, namn m.m. är ju bara en del. Rivstart igår, jobb 8-16, sen föreläsning om nya skollagen 17.30-20. Tiden mellan det spenderade jag med Johanna, en kollega jag känner sen tidigare, på stan i Ludvika. Så dagen gick ändå fort. Idag slutade jag kl. 17, så blev en rätt sen dag idag med. Känns att man är ovan nu, fast man bara haft semester i ca. 3 veckor. TRÖTT! :P Tur man har en sån snäll karl här hemma som bjuder en på pizza. ;) Fan vad nyttig man är då.. :P Haha, näää..

Nej, trevlig kväll på er! Ska nog skriva intressantare saker bara jag kommer in i någon slags normal rytm igen.

Ajöken!





En julebild! (För semesterminnenas skull) ;P
Syster & mor

Tur jag inte skriver detta för hand...

Skit på tv:n, men igår tog vi vårt ansvar och beställde ett Boxerpaket med kanalpaketet Mix eller vad det hette. 3:an och 5:an är iallafall det jag vill ha, och så vill karln ha Discovery, och vi lyckades pricka in dessa bland mycket annat iallafall. Så väntar bara på att det kommer nu då! :) 179 kr/månad- varför har vi skjutit upp det så länge? :P

Är fortfarande nervös och tycker att jag är skittöntig själv allså. Det finns väl för fasen värre saker att oroa sig för än att man ska börja på ett nytt fast jobb? T.ex. om världen går under p.g.a. växthuseffekten, sin egen och näras hälsa, fattigdomen i världen etc. Jag borde vara glad och upprymd, inte nervös som en toka. Men det ger sig. Been there, done that. Har varit i "nytt jobb- situationen" några gånger nu. Jag om nån är välbekant med känslan nervositet. Fråga min syster bara så får ni höra. Hon däremot är aldrig nervös, aldrig! (Avis!!!)

Var upp till Nyhammar en sväng idag som jag skrev. Emil och Daniel skruvade Amazon och jag var social med Petra under tiden. :)

Film nu?



Emil, Amazonen och jag i somras. Ljuuuuva tider.


Allvar

Nu börjar pirret på allvar inför morgondagen.. :P Och inte ens en mjukstart får jag, ojoj.

Ska snart hoppa in i duschen, sen ta Renaulten till Nyhammar tror jag, där Emil och Daniel håller till i Petras garage och skruvar på Amazonen. Själv är jag inte på så bra humör idag, men det beror nog på nervositeten kan jag tro. Vill göra nåt idag men ändå inte.

Ramat in bilderna på katterna har jag gjort. Undrar vilken vägg de kommer passa bäst på..? Ska upp med väggljusstakarna också.

Nej det här blev ett nååågot tråkigt inlägg. Känner att jag inte har motivationen att skriva nåt skoj heller så..

Ajö!

Skitkul!

Varit ute på ett fyrhjulingsäventyr med Emil, både han och jag körde och det var skitkul! Synd att det sulle snöa så mycket bara, man såg inte så värst mycket och ögonen bara rann. Men skoj var det! :D

Och så gjorde vi precis världens godaste pastasås, med kassler, ölkorv och oliver, mmm..


Bättre när solen skiner..


Fri som en fågel


Det är snart måndag mina vänner! Pirr pirr*

Konstigt att jag inte ska till Blg och jobba nåt mer. Lite konstig känsla igår att säga hej då och ta mitt pick och pack för att inte komma dit mer. Såna gånger är det bra med facebook! :)

Idag ryktades det om fyrhjulingskörning, Emil är och lånar en nu, i syfte att ploga av gården innan den översvämmas av mera snö. Sen skulle han skjutsa mig sa han, men hallå, vem är bäst på att köra fyrhjuling?? ;) Jag, Ina och Lina/Mumin på fyrhjulingen mitt i skogarna i vår ungdom- minnen! :D Mötte traktor, älg och allt möjligt. Härliga tider! Snart vääldigt längesen också, helt sjukt vad tiden går. Kan man hejda den för en stund så man hinner med?

Städat bort julen idag, trots att jag tänkte vänta. Men min inredning fungerade inte riktigt med alla julsakerna så de åkte upp på vinden. Nu ska vi blicka framåt igen, mot vååååren, värmen och sommaren.

Ibland önskar jag att jag var fri som en fågel.



 

 


Fick dem! :D

Jag fick skorna! Dom fanns kvar, i min storlek, för 99 kr! Som hittat! :) Nu får jag bara vänta till sommarn innan jag kan börja använda dom. Får begrunda dem så länge.. Hehe. Svårt förresten med skor, ibland har jag 37, ibland 38... Tror att jag egentligen ska ha 37,5 men inte så många affärer i närheten som är så specificerade (ordval?) på storlekar. Blev lite annat också, underkläder och smycken. Är som besatt i smycken, spec. i halsband och just nu armband. Annars är väskor min stora passion tror jag, har överfullt och inte tid att hinna använda alla! (Okej, erkänner, skor också...) ;P

Fick inte köpa ett visst armband idag för Emil, han tyckte det var för mycket punk/svartrock.. Jag sa att jag skulle byta stil till det, eftersom vissa härmas... Och jag inte tycker om copycats. ^^ Men Emil tyckte inte att det var en så bra idé så jag fortsätter på min Rockabilly/rock n´roll stil, vilket jag älskar.. :) Men en del punkdetaljer är inte så jäkla fel det heller!

Nu ska vi käka Mumsmums!

Ny dag, nya tag!

Fredag idag, och min älskling är ledig eftersom han jobbade igår istället. Solen skiner, och det är underbart! Speciellt om man jämför med hur vädret var igår t.ex., men duktiga som vi var så skottade vi några ton snö på gården och bar in ved och grejade. Och så höll jag mig hemma hela dagen, kors i taket! Tog det lugnt! Stolt över mig själv. :) Annars var det en skön mysfilmskväll igår, såg "I taket lyser stjärnorna" och en sjuk skräckspletterfilm; "The house of 1000 corpses". Den första kan jag rekommendera iallafall.

Idag måste jag nog mer eller mindre ta mig till Borlänge och lämna nycklar och hämta saker på mitt gamla jobb. Och Borlänge åker man ju inte till utan att shoppa lite också. ;) Har sett ett par ursöta ballerinaskor på Kupolen, rosamönstrade, lite rockabillystil, som jag inte kan sluta tänka på, så tänkte att jag skulle kika om dom finns kvar. Annars är det som det är. Alltid hittar man nåt kul. Stackars Emil som måste stå ut med det, hehe. Ramar ska jag kolla efter till exempel, ska rama in några foton på våra katter och sätta upp på lämplig plats tänkte jag. :) Skönt att slippa åka i snöstorm också för den delen idag.

Adios amigos!

Pilutta dig!

 

Chinabesöket med Ina igår. Sorry för suddiga mobilkamerabilder.

 

Trettondagen idag då. Men karln han jobbar ändå han, och är ledig i morrn istället. Själv kollar jag på Madicken och bara tar det lugnt. :)

Var och skrev anställningspapper igår på nya jobbet. På måndag gäller det! En riktigt rivstart med planeringsdag 8-16, och föreläsning 17.30- 20 på Avenyn i L-A. Blir nog hårt nu när jag haft semester så länge. :)

Fasen vad det snöar, tar det aldrig slut? Vill ha sommar nu, åka utomlands och till Power Big Meet i V-ås, sommarens absoluta måste! :)

 

Ajöken sa frrröken!


Tiden går fort när man har roligt

Tyckte det var ovanligt mörkt i morse kring 9.30- tiden, och kom på att det ju var solförmörkelse idag. :) Gick ut och tittade om jag skulle få se det bättre men det har ju snöat så jäkla envist idag så det var bara grått.

Tog min grrroteska Rrrenault upp till mamma idag, och trodde att jag skulle tappa avgasröret för att det dunkade så mycket under bilen. Men det sitter kvar än! Det hoppade lös igår när jag åkte av gården, smällde och dunkade, och det har blivit värre. Tur Petra fattade att det var det som lät, jag trodde jag höll på att tappa hjulet eller nåt. :P Det får min händige karl fixa åt mig sen. ;)

Mysdag har det iallafall varit hos mammsen, kaffe- och glöggdrickande, och en promenad med doggarna hann vi med. Tiden går så fort! Igår gick den också fort. Var in till Ludvika då med Petra, och plockade upp Ina också. Sen gjorde vi det tjejer är bäst på, gick runt i affärer, tittade på saker, handlade och tjålade lite skit. :) Vips så var det kväll. Men det är väl som de säger, tiden går fort när man har roligt. Och det är ju bra att man har roligt, men det skulle vara bättre om tiden gick fort när man hade tråkigt istället. ;) Men naturens lagar ändrar man väl inte på så lätt.

I morrn ska jag till Grrrängesberg på ett litet besök. ;P Nämligen skriva lite anställningsavtal och sånt. Efter det styr jag mot Ludvika, hämta upp Ina, ner på stan, göra lite ärenden och sen kanske äta lite smarrig mat igen, hehe.

Men nu ska jag ta vara på den här kvällen också och inte sitta här och stirra, så ajöööken!





Mothers place

Snabbt

Hinner inte uppdatera nåt om nyår eller så just nu, ska bege mig in till Ludvika strax med Petra och förmodligen hämta upp Ina också. Sen ska vi bränna både kalorier och pengar på lite affärer var det tänkt. :) Måste jag tvätta håret? :P

Ajöss!


RSS 2.0