Play your game...

...and I play just like you!

Undrar varför vissa inte tål när de får smaka på sin egen medicin? Man kan ju ha i bakhuvudet att den som sig in i leken gett.... just det, får leken tåla!

Underbara fredag, och den är underbar för att man är helt jävla ledig! Som nån sa förut, man uppskattar den lediga tiden (oftast helgerna) mer när man har ett jobb, och det är sant. Sov ända till kl. 10 idag, men då hade jag varit lite halvvaken sen kl. 9. Ätit frukost, läst en biltidning.. Altandörren står öppen för att få in den friska morgonluften och få höra fåglarna kvittra så där underbart.. detta blir nog en bra helg. Bestämde oss i sista stund att inte åka ner till Elmia. Vi är ju alltid på något, oftast med massa folk och olika aktiviteter så nu bestämde vi oss för att banne mej ta det lite lugnt för en gångs skull och vara på hemmaplan (och/eller i krokarna). Annars hade vi varit på G ner till Jönköping nu, checkat in på hotellet med de andra, gått på mässan i morrn tror jag, och sen säkerligen hamnat nånannanstans innan vi äntligen skulle komma hem, och vips så är hela helgen borta! Hade jag varit ännu mera långledig hade jag gjort det.. :)

Vad vi istället ska ägna oss åt är

Fredag: Hämta fyrhjuling i Brunnsvik. Fixa färdigt den andra fyrhjulingen, och åka! (Om planerna går som dom ska) Grilla med Emils syster?

Lördag: Påskmiddag med Emils släkt.

Detta är det enda som är riktigt bestämt. MEN, vi ska även röja på gården, källaren/garaget och i förråden. Ett måste när man har hus, man samlar på sig så mycket skit som bara ligger och skräpar bara för att man kan! Not good. Sen ska vi till Borlänge och utnyttja några presentkort, köpa lite kläder och skor både jag och karln faktiskt. Gå på bio och se Red Riding Hood. Hälsa på Richard i hans nyköpa hus i Nyhammar och kanske ta en öl eller två. Ja, och så klämma i oss 1 kg godis också som vi inhandlade igår i Ludvika, haha.. ;)

Emils bil gick också igenom besiktningen igår, skönt! Nu är dte bara tuta och köra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0