Så söööt

Mitt shoppingfynd från gårdagen. :)

Bodylotion, showercream & bathmilk, i en snygg svartvitrosa necessär med pinupmotiv! Beeeeauuutiful!

 

Hamnade i Ludvika igår med mor och syster, frossade i god mat på China tills magen stod åt alla håll. Sen var det dags för shopping, men så mycket till shopping var det inte kan jag säga.. Ludvikas shoppingutbud var sämre än jag trodde. Speciellt i klädväg! Bajs helt enkelt. Blir väl så när man är van Borlänge! ;) Men jag hittade ett par trosor, sminktillbehör, denna snygga sak ovan, påslakan och örngott och 2 ljuslyktor med Marilynmotiv. Så får väl vara någorlunda nöjd ändå. Blev ju inte fattig direkt.. Jag som ville tömma plånkan för att den börjar bli lite väl tung nu! xP Men det ska nog ordnas idag, ska beställa massa på nätet, filmer, wiispel etc. Alltid lika kul! En del kläder också kanske.

 

Nu håller jag på och städar och tvättar, vilket är mindre kul. Men i morrn är det nyårsafton! :) Och man har ingen aning vad man ska göra.. Inte så att det inte finns alternativ, utan för att man helt enkelt inte vet vad man känner för ännu.. :P Panik! Kanske ska man ta dagen som den kommer, då blir det oftas som roligast... Man ska nog inte ha så mycket förväntningar för då är det så lätt att bli besviken! Så vi får helt enkelt se vad morgondagen har att bjuda på! :)

 

Ajöken!

 

Btw, Emil gaddade sig igår, och den blev jättesnygg! En pinuppa på armen har han nu... Men brädad är jag nog inte ändå.. ;) Nu är det bara jag som ska skaffa mig min pinuppa som jag skulle gjort för flera år sedan.. Saken är bara den att jag är perfektionist och kan inte bara välja vilken som helst, hur som helst.. Och så när jag väl valt motiv ska den vara PERFEKT också! Annars passar den inte på Maria. ;) Vill inte gå runt hela livet med en tatuering jag bara är halvnöjd med. Nej, den ska vara perfekt! (Kanske måste åka till L-A eller Miami, hihi!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0