Nattuggla

Eller nattugglor. Så sent är det ju inte i och försig, men man ska ju upp tidigt i morrn och fara till skogs. Först fixa igång bilen, packa den full med allt möjligt och sen hoppas på det bästa att man tar sig upp för bergen!

Jag och karln har spelat Bingolotto, uppesittarkväll. Men inte vann vi för det. Men mysigt har vi haft med tända ljus och lite gott. :) Håller på att elda för fullt också, -27 nu. Ryker när man öppnar dörren. Brr. Hann in en vända med Emil till stan också, och efter det hjälpte vi John att dra iväg sin bil till nåt ställe i Nyhammar.

Men i morgon är det julafton! :) Mysigt och härligt. Sen blir det julotta kl. 6 på juldagen i Grangärde kyrka med familjen. Undrar om Emil orkar följa med denna gång? Han har följt med en gång iallafall! :) Det är så mysigt och fridfullt och en riktig tradition att gå på den. Tända ljus vid gravarna. Och på söndag, annandag jul, blir det bio i Ludvika, måste ju bara se "Änglagård- tredje gången gillt"! Ser mycket fram emot den, älskar de andra 2!

Nepp, fortsätta!

Ett litet "god jul" i förskott.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0